signatura_PNC2022.jpg

La gira de presentació del disc 'Udolç' d'Alba Careta i Henrio arriba a Itàlia

Written by

La gira de presentació del disc Udolç d'Alba Careta i Henrio arriba a Nàpols, Itàlia, el pròxim dijous 12 de setembre, en un concert que tindrà lloc al Complesso e Chiesa di Santa Maria Donnalbina, dins del Festival internazionale di musica etnica, a 2/4 de 9 del vespre. 

El tercer disc de la col·leció del Càntut és un viatge oníric per diverses d’aquestes i altres cançons de bressol, principalment de les comarques gironines i recollides en l’arxiu del projecte. La voluntat és recuperar les cançons utilitzades en els moments més tendres de la criança i que han passat de generació en generació amb l’objectiu de tranquil·litzar i adormir els infants. Les properes actuacion són: Les Veus de les Valls de Lles de Cerdanya, el dissabte 28 de setembre; el Teatre Cirvianum de Torello, el divendres 8 de novembre, i la Fàbrica Vella de Sallent, el dissabte 23 de novembre. 

El treball discogràfic, editat per Segell Microscopi i Bankrobber, s'ha pogut fer realitat gràcies a la producció de Diàspora Colab i Allau Management, i la coproducció del projecte Càntut. Cançons de tradició oral i la Fira Mediterrània de Manresa.