signatura_PNC2022.jpg
05/10/2020

‘Vega’, el nou disc de Paula Grande i Anna Ferrer

Les artistes Paula Grande i Anna Ferrer presenten el disc Vega (Bankrobber, 2020), un àlbum de deu cançons que parteix del cançoner en línia del projecte Càntut. Cançons de tradició oral i que explora el rol de les dones en els últims dos segles.

Acompanyades per Vic Moliner al contrabaix i els pedals, Paula Vegas als teclats i els sintetitzadors i Juan Rodríguez Berbín a la percussió, les dues artistes presenten una proposta única que enllaça tradició i modernitat; un pont entre el passat i el present que mescla instruments tradicionals amb música llatina, rap o electrònica, apropant el folklore català a l’escena musical d’avui dia.

Aquest nou treball discogràfic és l’última producció pròpia del projecte Càntut i s'ha realitzat gràcies a la participació conjunta amb Cultural Lab i Escenapart, i amb la coproducció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Fira Mediterrània de Manresa i La Marfà - Centre de Creació Musical de Girona.

L’àlbum, que es podrà sentir en primícia a la Fira Mediterrània de Manresa el dissabte 17 d'octubre i al Festival Càntut de Cassà de la Selva el mes de novembre, sortirà a la venda el divendres 13 de novembre a través de totes les plataformes digitals i els canals de venda habituals.

‘Vega’, el nou disc de Paula Grande i Anna Ferrer