Hostal Càntut. Sopars per cantar

Written by

Entrades exhaurides | Recomanat a partir de 6 anys

Antigament, cantar formava part de la vida diària de la majoria de gent. Es cantava treballant el camp, a les festes durant l'any, a la vora del foc, netejant i fent endreça de casa, bressolant els més petits... el cant era habitual i de tothom. Els hostals i les tavernes havien estat uns espais exclusius per cantar: al voltant del vi o d'un bon àpat, grups d'homes entonaven cançons satíriques, polítiques, obscenes i provocatives amb l'objectiu de divertir-se o d'ofegar les penes en companyia. Els temps han canviat. A poc a poc, hem anat arraconant el fet de cantar del nostre dia a dia i totes aquelles cançons que l'acompanyaven, i ens hem tornat, sense adonar-nos-en, consumidors passius de música, només escoltant els qui es dediquen a cantar. Des del projecte Càntut volem reinterpretar aquella vella pràctica, recollint el millor del passat i actualitzant-lo al segle XXI.


La primera edició de l’Hostal Càntut es durà a terme del 8 al 17 de juliol de 2020 a la terrassa del Restaurant Can Selvatà de Cornellà del Terri. Un sopar per cantar, amb artistes que no oferiran el seu format habitual de concert, sinó peces populars i tradicionals combinades amb el seu propi repertori en format acústic. En aquesta primera edició hi participaran Germà Negre, Carles Belda i Joan Garriga, membres de Roba Estesa i un Sopar de cantadors i cantadores. 

Menú Hostal Càntut 2020: pa amb tomata i embotits artesans de Can Selvatà, amanida de l'hort, botifarra amb mongetes, coca de crema de Cal Flequer, vi de la bóta, cafè i ratafia Russet. Nota: En cas de patir alguna intolerància o al·lèrgia alimentària, o seguir una dieta vegetariana, poseu-vos en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. com a màxim 48 h abans de l’inici de l’esdeveniment.