signatura_PNC2022.jpg

Fetus

Divendres, 17 Novembre 2023

A 1/4 d’11 de la nit

Bar Centre Recreatiu

24 € (Exhaurides. Aforament limitat. El preu inclou el sopar)

Entrades exhaurides

Càntut a taula

Especialment ideat per al Càntut

Després de dedicar un revolucionat homenatge a Jaume Arnella al disc Sota, cavall i rei (Bankrobber, 2021), el grup de punk-rock empordanès Fetus s’ha dedicat a expandir en primera persona els camins assenyalats pel mestre. D’una banda, incorporant instruments folk a la seva sonoritat. De l’altra, amb cançons de collita pròpia que parteixen de l’imaginari popular, amb històries de quilòmetre zero.

Al Bar del Centre Recreatiu, el grup deixarà de banda el seu format i repertori de concert habitual per oferir el primer Càntut a taula d’aquesta setena edició. Un sopar per cantar que, de ben segur, oferirà moments per recordar!

Adrià Cortadellas, Telm Terradas, Adrià Jiménez, Guillem Caballero, Ricard Ros, Marta Barrero i Carles Belda, veus, guitarres, percussions, acordions, flautes i violins

 

Menú sopar

Entrants: embotits variats amb pa amb tomata i albergínia amb formatge

Plat principal: llobarro o botifarra a la brasa (s'escollirà el mateix dia del sopar)

Postres: xuixo de Cassà de la Selva o fruita

Beguda: aigua, vi, gasosa i cafè

** Nota important: Les persones que pateixin alguna intolerància o al·lèrgia alimentària poden comunicar-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dimecres 15 de novembre.

Fetus