signatura_PNC2022.jpg

El Pony Pisador

Divendres, 18 Novembre 2022

A les 10 de la nit

Bar Centre Recreatiu

23 € (aforament limitat. El preu inclou el sopar)

Entrades exhaurides

Càntut a taula

Especialment ideat per al Càntut

Nom d’una popular taverna de la Terra Mitjana en l’imaginari de Tolkien, El Pony Pisador també és una formació barcelonina declaradament peculiar. Amb una combinació explosiva entre sons tradicionals i lletres desconcertants, el seu folk amb tocs d’humor aplega admiradors arreu on van.

En aquesta ocasió, però, no oferiran el seu format de concert habitual, sinó que participaran en el primer Càntut a taula d’aquesta edició al Bar del Centre Recreatiu. Un sopar per cantar en què ens sorprendran passant dels cants de taverna al iòdel, les havaneres o els cants harmònics.

Adrià Vila, veu i mandolina
Guillem Codern, veu i banjo
Ramon Anglada, veu i guitarra
Martí Selga, veu i flauta
Miquel Pérez, veu i violí
 

www.elponypisador.com

------
 

Menú sopar

Entrants: embotits variats amb pa amb tomata, amanides i escalivada amb tonyina / Plat principal: llobarro o botifarra a la brasa (s'escollirà el mateix dia del sopar) / Postres: xuixo de Cassà de la Selva o gelat / Beguda: aigua, vi, gasosa i cafè

* El sopar finalitzarà a les 12 de la nit.

** Nota important: Les persones que pateixin alguna intolerància o al·lèrgia alimentària poden comunicar-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dijous 17 de novembre.

El Pony Pisador