signatura_PNC2022.jpg

Cor Jove Amics de la Unió

Diumenge, 20 Novembre 2022

A 1/4 de 7 de la tarda

La Sala del Centre Recreatiu

10 € - 13 €

Compra entrades

Concert

Una coproducció del Càntut. Cançons de tradició oral, l’(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles, la Fira Mediterrània Manresa, el Teatre Auditori de Granollers i el Museu de la Vida Rural
 

Gràcies a l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya, del 1922 al 1936 es van documentar més de 40.000 cançons que pertanyen al patrimoni oral dels nostres avantpassats. A partir d’aquest repertori, el Cor Jove Amics de la Unió, amb David Soler i Marcel Bagés, presenten Les Eines, un espectacle d’avantguarda amb el testimoni de les melodies que a principis del segle XX acompanyaven milers de pagesos durant les jornades al camp.

Les tonades marcades pel ritme de les aixades, les forques i les falçs, reviuen ara polifònicament, en una proposta trencadora que combina harmonies complexes, ritmes corporals, els propis sons de les eines i molta electrònica.

Els mateixos membres del Cor Jove Amics de la Unió oferiran un taller previ el diumenge 20 a les 11 del matí. Recomanat per a infants d'entre 9 i 14 anys i les seves famílies (places limitades. Inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Cor Jove Amics de la Unió, veus
David Soler i Marcel Bagés, arranjaments i sintetitzadors en directe
Àngel Medina, espai sonor
Adrià Pinar, disseny de llums
Judith Pujol, direcció d’escena
Guifré Canadell, direcció musical
 

corjove.amicsdelaunio.cat

 

En el marc de:

Logo 100 anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya

 

Cor Jove Amics de la Unió